Vähän minusta...

Pienestä asti olen rakastanut eläimiä. Kaikki kylän irrallaan juoksevat koirat ja kissat vein kotiin ja taisi matkaan lähteä myös luonnon eläimet.

Jo 7-vuotiaana työnnyin sukulaistemme navettaan ja opettelin lypsämään ja hoitamaan lehmiä.

Aina olen ihaillut saksanpaimenkoiraa koirana ja rotuna ja ensimmäisen oman saksanpaimenkoirani, Eetun, hankin v.2000. Toinen saksanpaimenkoirani Jope, muutti meille v. 2004. Jopen kanssa harrastimme aktiivisesti mm. palveluskoirakokeita. Kolmas saksanpaimenkoirani ja elämäni koira,Zero, saapui elämäämme v.2007.
Zero oli käyttölinjainen, terverakenteinen ja ennen kaikkea erittäin hyvä luonteinen koira.


Chihuahuaan rotuna tutuistuin lähemmin työni kautta. Työskentelen klinikkaeläintenhoitajana ja olen tekemisissä monien eri koirarotujen kanssa. Chihuahuassa minuun teki vaikutuksen sen peloton luonne, iloisuus ja monipuolisuus. Iso koira, pienessä kropassa. Ensimmäinen chihuahuamme saapui perheeseemme v. 2010.
Tämä 600g painoinen "pallo" sulatti koko perheemme täysin.

Iivo 8kk

Kasvatustoimintani on erittäin pienimuotoista. Kaikki koiramme ovat perheenjäseniä ja elävät meidän kanssamme normaalia perhearkea.
Jokaista uutta kotia etsivää pentua on käsitelty kahdeksan- kymmenen viikon ajan useita kertoja päivässä, pennut on madotettu useaan kertaan, eläinlääkäri on myös tarkastanut -ja siruttanut pennut.
Jokainen pentu on myös rekisteröity Suomen Kennelliittoon. Uuteen kotiin pentu saa mukaansa pentupaketin.

Tarkoituksenani on kasvattaa terveitä, iloisia, sekä rodunomaisia chihuja.
Olen mm. Chihuahua ry:n, Suomen Kennelliiton ja Kainuun Palveluskoirayhdistys ry:n jäsen.